Startside Reiseblogg Overskrifter Arkiv Om oss / kontakt Bakgrunn Ruteplan/kart Forberedelser Statistikk MinSykkelErLastetMed Linker Erfaringer Takk til in English Tine på tur
Lenkesamling

Lenkesamling


Nedenfor følger en rekke linker for hjemmesider over andre som har foretatt lignende sykkelturer over hele verden, og andre nyttige sider med informasjon. Felles for dem alle er at de har vært svært nyttige og inspirerende for oss under vår egen planlegging av tur. Samlet sett er disse en gullgruve av informasjon, og mange av dem er samtidig svært underholdende lesning synes vi. Denne listen er hverken fullstendig eller absolutt, men er en samling linker vi har funnet nyttige og vært i stand til ?snuse opp. Vi er ikke alene, se selv!

?linke til dem herfra er vår måte ?si takk for hjelpen, og samtidig gi noe tilbake fra vår egen tur og dermed vise andre nysgjerrige sjeler hvordan vi fant vei.

Her er ogs?linker til butikker, fora og annet sykkelrelatert sprell som vi mener kan være av interesse for andre langtursyklister. Enjoy!

Hjemmesider sykkelturer

Fora

Annet nyttig

Organisasjoner

Gøy med sykkel

Ikke sykkelrelatert men relevant lell

Syklister vi har mott underveis (med hjemmeside)