Startside Reiseblogg Overskrifter Arkiv Om oss / kontakt Bakgrunn Ruteplan/kart Forberedelser Statistikk MinSykkelErLastetMed Linker Erfaringer Takk til in English Tine på tur
Takk til

Takk til


Foruten disse hadde turen aldri latt seg gjøre, eller vært vanskelig å gjennomføre, derfor vil vi rette en stor takk til følgende personer og organisasjoner i uprioritert rekkefølge:

Ståles bror; tannlege Arve Brekka i Kristiansand som lot oss låne sitt organisasjonsnummer for å skaffe oss domenet www.erdetlangtigjen.no.

Marit Aakerholt m/ kollegaer hos National Geographic Department (NGD) i Vientiane, Laos som laget knallbra personlig kart over ruten vår i Laos på bestilling og mål for en kasse BeerLao (øl).

Dessuten må Elina takke Ståle for alt forarbeidet som måtte gjøres i Norge uten at hun kunne hjelpe til (fordi hun var i Hanoi). Fks. pakke ned hele leiligheten, skaffe alt utstyret, selge div. møbler, bil, osv…

Fredskorpset og Statens Kartverk som ga Elina muligheten til å være et år i Vietnam, og ga dermed også muligheten for å sykle hjem.

Ståles kompis og kollega på Coop, Joakim Storvoll som ga gode råd og en start for oppsettet og lay-out'en for hjemmesiden.

The Big Bang som skapte verden.

Elina’s tante Alice i Danmark som lot Ståle få sove over da han var der for å hente syklene.

Michael Naismith og Jodie Taylor som delte villig av gode råd og opplevelser. De syklet selv 4 år omkring på kloden.

Koordinator for Fredskorpsprogrammet i Hanoi; Mr. Co som hjalp med organisering av vietnamesisk visum.

Peters Bike Supply i København for glimrende service og godt utvalg.

Koga Miyata for litt sponsing på syklene og for tilvirking av gode sykler.

Ståles mor&far som villig lånte vekk både en og to og tre biler for transport av sykkel og flyttelass. Samt lagring av skrotet.

Eric Mortensen og Jardar Vaaland fra Sykkelekspedisjonen 2005 for mange og verdifulle tips.